Stationsstraat 24, 8161 CR, Epe
tel: 0578 62 0457

Behandelinformatie

Indien bij de intake of controle blijkt dat u een behandeling nodig hebt, zullen wij samen met u een behandelplan opstellen. Indien dit plan meer dan €250,- bedraagt, krijgt u van ons een begroting. Wij hebben in onze praktijk diverse folders over de verschillende behandelingen. U kunt ook informatie vinden over behandelingen op allesoverhetgebit.nl.

Onze nota komt van het administratiekantoor Infomedics. Infomedics stuurt u de nota met acceptgiro en zij incasseren het geld namens ons. De betalingsvoorwaarden staan achterop iedere nota. U betaalt de nota binnen 30 dagen aan Infomedics. Als u voor tandheelkunde verzekerd bent, stuurt u de nota na betaling door aan uw verzekeraar om het te vergoeden deel terug te krijgen. Bij de meeste verzekeraars kan er door Infomedics rechtstreeks worden gedeclareerd. U krijgt dan alleen een factuur voor het deel dat niet vergoed wordt door uw verzekeraar en u dus zelf moet betalen. Ook voor een betalingsregeling kunt u contact opnemen met Infomedics.

Als u vragen heeft over uw nota kunt u tijdens kantooruren bellen met Infomedics: 036 - 20 31 900 of kijken op Infomedics.nl.
Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen aan onze baliemedewerkster, zodat zij u verder kan helpen.

Tarieven

De tarieven van tandartsen zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). De tarieven zijn voor alle tandartsen in Nederland gelijk. Meer informatie over de tarieven/verzekeringen is te vinden op de website allesoverhetgebit.nl